VESPA GTS

De Vespa GTS is er in een nieuwe versie. Deze ontwikkelt zich qua design en technologie maar behoudt het spontane karakter en de betoverende charme van een authentiek made in Italy icoon. Het is een elegante reisgenoot, met nieuwe en voor elk avontuur geschikte stijl- en comfortdetails. Geniet van de reis en Vespa Gts zorgt voor de rest.

De materialen waaruit de Vespa Gts vervaardigd zijn, zijn uitvoerig bestudeerd door de ontwerpers. Zo zijn de spiegels, de zijroosters, de neus van het spatbord en zelfs de karakteristieke “stropdas” opnieuw ontworpen, met nadruk op het innovatieve aspect en met respect voor het tijdloze van Vespa.

De nieuwe Vespa Gts verhoogt de veiligheid en verbetert de wegligging dankzij de 12” voor- en achterwielen, het schijfremsysteem op beide wielen en de nog betere ophanging. Dit vertaalt zich in stabiel en comfortabel weggedrag – ook op oneffen wegen en bij hoge snelheden.

Vespa GTS 125

125 cc – Rijbewijs A1

€ 5.999

Vespa GTS 300

300 cc – Rijbewijs A2

€ 6.999

VESPA GTS IN STOCK

Van de meeste Vespa modellen hebben we steeds een stock, direct beschikbaar.

STOCK BEKIJKEN

FINANCIERING

Financiering nemen op een VESPA? Dat kan zeker. Vraag naar onze tarieven. Let op, geld lenen kost ook geld.

NAAR CONTACT

Alle vermeldingen van modellen, versies en prijzen zijn steeds onder voorbehoud van typefouten, beschikbaarheid en kunnen steeds gewijzigd worden.