MODELLEN VESPA: UITVOERINGEN EN PRIJZEN

Ontdek de tijdloze elegantie en Italiaanse flair van Vespa met onze diverse modellen die perfect passen bij jouw stijl en behoeften.

Primavera: Met zijn verfijnde lijnen en moderne technologie is de Vespa Primavera een symbool van jeugdige vrijheid. Dit compacte en wendbare model is perfect voor stedelijke avonturen en biedt een uitstekende combinatie van prestaties en comfort.

GTS: De Vespa GTS is de ultieme expressie van stijl en prestaties. Met zijn krachtige motor, ruime opbergruimte en geavanceerde technologieën zoals ABS en tractiecontrole, biedt de GTS een ongeëvenaarde rijervaring voor lange afstanden en dagelijkse ritten.

Sprint: De Vespa Sprint is een dynamische en sportieve scooter met een opvallend design en uitstekende wendbaarheid. Met zijn krachtige motor en responsieve handling is de Sprint ideaal voor wie op zoek is naar een mix van stijl en prestaties.

Elettrica: De Vespa Elettrica is de toekomst van mobiliteit, met zijn geavanceerde elektrische aandrijving en milieuvriendelijke prestaties. Met een geruisloze motor en een bereik dat geschikt is voor dagelijks gebruik, biedt de Elettrica een duurzaam alternatief voor stedelijke mobiliteit.

VESPA PRIMAVERA

€ 4.199 – € 5.499

50 en 125 cc

Ook zonder rijbewijs mogelijk

DETAILS PRIMAVERA

VESPA GTS NIEUW MODEL

€ 5.999 – € 6.999

125 en 300 cc

Rijbewijs A1 en A2

DETAILS GTS

VESPA GTS SUPER

€ 6.099 – € 7.499

125 en 300 cc

Rijbewijs A1 en A2

DETAILS GTS SUPER

VESPA SPRINT

€ 4.399 – € 5.299

50 en 125 cc

Ook zonder rijbewijs mogelijk

DETAILS SPRINT

Vespa ELETTRICA

€ 6.999 – € 7.399

Elektrisch

Ook zonder rijbewijs mogelijk

DETAILS ELETTRICA

Vespa GTV

€ 7.499

300 cc

Rijbewijs A2

DETAILS GTV

VESPA IN STOCK

Van de meeste Vespa modellen hebben we steeds een stock, direct beschikbaar.

STOCK BEKIJKEN

FINANCIERING

Financiering nemen op een VESPA? Dat kan zeker. Vraag naar onze tarieven. Let op, geld lenen kost ook geld.

NAAR CONTACT

Alle vermeldingen van modellen, versies en prijzen zijn steeds onder voorbehoud van typefouten, beschikbaarheid en kunnen steeds gewijzigd worden.