VESPA PRIMAVERA: een tijdloze klassieker

Vespa bestaat ondertussen 75 jaar, en de Vespa Primavera dook in de jaren ’60 overal in de straten op.  Deze is ondertussen een echt icoon geworden, en bestaat nog steeds. Maak kennis met dIT icoon van stedelijke mobiliteit. Met zijn tijdloze ontwerp en verfijnde stijl belichaamt de Primavera het summum van Italiaans vakmanschap en elegantie op twee wielen.

Met zijn slanke lijnen, opvallende chroomaccenten en levendige kleurenopties is de Vespa Primavera een lust voor het oog, zowel op straat als op de stoep. Of je nu door smalle steegjes navigeert of op weg bent naar je favoriete café, de Primavera trekt gegarandeerd bewonderende blikken. Onder zijn charmante uiterlijk schuilt een krachtige en efficiënte motor die zorgt voor een soepele en responsieve rijervaring. Dankzij zijn lichte en wendbare karakter manoeuvreert de Primavera moeiteloos door het stadsverkeer, terwijl zijn geavanceerde technologieën zoals ABS remsysteem en LED-verlichting zorgen voor optimale veiligheid en zichtbaarheid.

De Vespa Primavera is niet alleen een symbool van stijl, maar ook van vrijheid en onafhankelijkheid. Of je nu op weg bent naar het werk, een weekenduitje maakt of gewoon geniet van een ontspannen rit door de stad, met de Primavera aan je zijde ben je verzekerd van een plezierige en zorgeloze rijervaring. Stap op een Vespa Primavera en laat je betoveren door zijn tijdloze charme en moeiteloze elegantie. Ontdek vandaag nog waarom de Primavera de favoriete keuze is van stadsbewoners en levensgenieters over de hele wereld.

De Primavera is uiteraard wel sterk ge-evolueerd in die jaren, en wordt gekenmerkt door door frisse lijnen en een sterke technologie. Deze is beschikbaar in verschillende versies (50 cc en 125 cc, en ook in een 25km/u versie), en in heel wat kleuren. Voor elk wat wils.

Vespa Primavera 50

Rijbewijs AM – 50 cc

€ 4.199

Vespa Primavera S 50

Rijbewijs AM – 50 cc

€ 4.299

Vespa Primavera 125

Rijbewijs A1 – 125 cc

€ 5.199

Vespa Primavera S 125

Rijbewijs A1 – 125 cc

€ 5.299

Vespa Primavera Elettrica

Rijbewijs A1 – elektrisch

€5.199

Vespa Primavera Mickey Mouse 50

Rijbewijs AM – 50 cc

€ 4.499

Vespa Primavera Mickey Mouse 125

Rijbewijs A1 – 125 cc

€5.499

VESPA PRIMAVERA IN STOCK

Van de meeste Vespa modellen hebben we steeds een stock, direct beschikbaar.

STOCK BEKIJKEN

FINANCIERING

Financiering nemen op een VESPA? Dat kan zeker. Vraag naar onze tarieven. Let op, geld lenen kost ook geld.

NAAR CONTACT

Alle vermeldingen van modellen, versies en prijzen zijn steeds onder voorbehoud van typefouten, beschikbaarheid en kunnen steeds gewijzigd worden.